Отчитаме изключително положителен ефект от въведените мерки. Това съобщи министърът на

...
Отчитаме изключително положителен ефект от въведените мерки. Това съобщи министърът на
Коментари Харесай

Щабът: Мерките дават резултат, но все още сме в топ 3 по смъртност! Мутафчийски отказа да бъде Мъж на годината

Отчитаме извънредно позитивен ефект от въведените ограничения. Това заяви министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов  на постоянния брифинг на здравните управляващи по отношение на разпространяването на ковид у нас.

Страната ни е на 24 място по заболевамоест в Европейския съюз и на трето по смъртност. Враца, Русе и Варна са областите с най-висока заболеваемост. Забелязва се наклонност за понижаване на случаите в три области - Кърджали, Разград и Габрово.

Създадена е логистика и организация за доставката и слагането на имунизацията на Moderna, увери здравният министър. На уеб страницата на здравното министерство ще бъде оповестена подробна информация и график за доставките и имунизацията.

Кукерският фестивал в Перник тази година ще бъде анулиран, разгласи доцент Ангел Кунчев. По-рано денем кмета на града е провел среща със здравните управляващи, с цел да обсъдят по какъв начин обичая да се организира, без да се заплашва здравето на обществото.

" Очакваме средата на януари, когато ще отчетем данните от Нова година. Тогава ще са минали и 10 дни от началото на образователната година. Предстои в понеделник среша с просветителния министър, на която детайлно да разгледаме опциите за другите възпитаници ", изясни проф. Ангелов.

Генерал Мутафчийски пък бе запитан радва ли се, е е номиниран за Мъж на годината, само че троснато отговори че откакто е научил за номинацията незабавно е звъннал на основния редактор на медията-организатор и е поискал името му да не попада класацията. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР